Naar inhoud
Headerhulp18088 Stevig Locatie Nijmegen 0136 Kopie

Ik ben aangemeld

Eerste gesprek

Als wij je kunnen helpen dan plannen we een eerste gesprek (de intake) in met een sociaalpsychiatrische verpleegkundige (SPV). De SPV wil graag weten waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken en brengt dit in kaart. Na dit eerste gesprek met de SPV maak je kennis met een gedragsdeskundige en psychiater. De sociotherapeut of GZ-psycholoog is soms ook aanwezig bij dit gesprek.

Persoonlijk plan

Nadat je deze verschillende mensen gesproken hebt, stellen we samen een plan op wat past bij jouw situatie. Dit plan bespreken wij in een multidisciplinair team (behandelteam). Dit behandelteam bestaat uit een gedragsdeskundige, een psychiater en een SPV aangevuld met een sociotherapeut en vaktherapeut. Het behandelteam heeft een onafhankelijke en tijdelijke rol in je leven, maar is en blijft betrokken bij jou vanaf de start van je behandeling totdat je weer genoeg hersteld bent. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in de aanpak en het ziet zitten om hier samen met ons mee aan de slag te gaan. Daarom wordt het plan eerst besproken met jou en je verwijzer voordat we starten met de behandeling.

Verklaring bescherming persoonsgegevens

Om je te kunnen helpen, hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Bijvoorbeeld gegevens over je gezondheid, het BSN-nummer, zorgverzekering, polisnummer, het ondersteuningsplan en rapportages en gegevens die nodig zijn voor justitie en/of B&W. Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met deze gegevens. Hoe wij hiermee omgaan lees je hier