Naar inhoud
Verwijzer Vincent van Gogh

Voor verwijzers

Er is meer aan de hand met de cliënt

Je behandelt een cliënt die ouder is dan 18 jaar en die een laag IQ (50 tot 85) heeft. Je hebt alle hulp geboden die ligt binnen je mogelijkheden maar komt niet verder met de cliënt. Je vermoedt dat er meer aan de hand is en je de cliënt daar niet bij kunt helpen. STEVIG kan deze cliënt wellicht helpen.

Ook cliënten die in aanraking zijn geweest met justitie

STEVIG behandelt mensen met een, voor het 18de levensjaar ontstane, licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Ook wanneer zij in aanraking zijn geweest met justitie.

Kan STEVIG mijn cliënt behandelen?

Wie wij behandelen, hoe en waar lees je hier. Wil je overleggen of de cliënt bij STEVIG behandeld kan worden? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Onderdeel van Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Dichterbij biedt ondersteuning, zorg en behandeling in alle fasen van het leven. Aan huis, op school of op een woon- of werklocatie van Dichterbij. Onder de naam STEVIG verlenen we ook crisisopvang, specialistische en forensische zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- of gedragsproblemen.

Dichterbij een betekenisvol leven

Iedereen verdient een betekenisvol leven, waarin je jezelf kan en mag zijn, in een omgeving die accepteert wie je bent. Om dat dichterbij te brengen, kijken we elke dag opnieuw naar wat mensen echt nodig hebben. En hoe we samen met de omgeving de behoeften die ieder mens heeft vanuit wensen, talenten en mogelijkheden kunnen vervullen.

Meer weten?

Dichterbij.nl