Naar inhoud

Arbeidsmarktcampagne opgemerkt

Zie jij het ook?

Werf& is een platform dat kennis rond arbeidsmarktcommunicatie en recruitment deelt. Dat zij onze werkgeversbelofte en arbeidsmarktcampagne opmerkte is dan ook geen verrassing, maar wel een grote eer.

'Zie jij het ook?' hebben we samen met creatief bureau David ontwikkeld. We willen daarin recht doen aan de cliënten die misschien helemaal niet gezien worden. En juist daarom vinden we het belangrijk om de mensen achter de schermen in beeld te brengen. Onze collega's.

Laura 800x500

Wat als je het niet ziet?

"In de zorg is het heel gebruikelijk om in je wervingscampagne ook te laten zien voor wie je het doet. Dus ben je een ouderenorganisatie, dan laat je ouderen zien. En ben je een ziekenhuis, dan hoef je niet eens patiënten te laten zien: de witte uniformen zeggen dan al genoeg. Maar wat als je als zorgorganisatie werkt voor mensen aan wie je de problematiek niet meteen kunt aflezen... mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen? Mensen die misschien zelfs in aanraking zijn geweest met Justitie?"

Lees het verhaal van Werf&