Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7374
Zelf je werktijden bepalen en geen crisis dienst. Kom werken bij STEVIG met een vast contract!

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Heerlen

Vast contract
Heerlen
24-36 uur per week
HBO
FWG 55 - FWG 60

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier wat Sander vertelt over zijn werk als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) bij STEVIG. In vogelvlucht legt hij uit voor welke doelgroep STEVIG zich inzet en waarom hij als SPV voor een bepaalde werk- en benaderingswijze kiest.

Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

Je bent de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Naast de screening die hierop volgt, lever je een bijdrage aan de diagnostiek. Vanuit de diagnose stel je samen met het netwerk en de betrokken in- en externe hulpverleners van de cliënt een behandelplan op. Het doel is dat hij of zij de grip op het eigen leven zoveel mogelijk terug krijgt. Tijdens de behandeling houd je nauwlettend in de gaten hoe de behandeling verloopt. Natuurlijk ook hoe het met de cliënt gaat.

Nieuwsgierig? Bekijk hier wat Sander vertelt over zijn werk als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) bij STEVIG. In vogelvlucht legt hij uit voor welke doelgroep STEVIG zich inzet en waarom hij als SPV voor een bepaalde werk- en benaderingswijze kiest; https://youtu.be/hv3tlXN4obo

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft. Ook welke behandelingen ingezet gaan worden.

Waar ga je dat doen?

Op de locatie in Heerlen heten we jou van harte welkom!

Dit ben jij

  • hbo en diploma SPV op zak + kennis psychiatrische ziektebeelden en/of forensische problematiek
  • Graag werk je met cliënten met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblematiek
  • Systemisch en outreachend te werken en overzicht houden, voor jou geen probleem. Ook niet met tegengestelde belangen en weerstanden
  • Je bent op de hoogte van behandel- en hulpverleningsmogelijkheden en anders leren we je dat graag

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract
  • Salaris minimaal € 2.938,00 en maximaal € 4.905,00 bruto in FWG 55 of FWG 60 CAO-gehandicaptenzorg
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
  • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien. Hybride werken is mogelijk.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt via telefoonnummer 06-51886375. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau.