Naar inhoud
Vacature 18088 Stevig Locatie Venray Functie Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Spv 0234
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Vast contract
Blerick of Eindhoven of Heerlen
24-36 uur per week
HBO
FWG 55 - FWG 60
30-06-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Tom, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige:

"De cultuur hier is informeel en open, en iedereen is makkelijk benaderbaar. Dit zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik destijds in mijn ontwikkeling als SPV- in opleiding snel heb leren schakelen tussen de verschillende disciplines. Ik kreeg ook direct positie en voelde me meteen serieus genomen."

Wat ga je doen?

Je bent de eerste persoon binnen STEVIG met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Naast de screening die hierop volgt, lever je een bijdrage aan de diagnostiek. Vanuit de diagnose stel je samen met het netwerk en de relevante betrokken in- en externe hulpverleners van de cliënt een behandelplan op, met als doel dat hij de regie over zijn eigen leven zoveel mogelijk terug krijgt. Tijdens de behandeling houd je nauwlettend in de gaten hoe de behandeling verloopt en hoe het met de cliënt gaat. Met je enthousiasme en professionaliteit weet je de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. Wij zoeken voor de locaties Heerlen, Blerick en Eindhoven meerdere Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen of iemand met een verpleegkundige achtergrond die de opleiding tot SPV wil volgen.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Waar ga je dat doen?

Op een van onze locaties in Eindhoven, Heerlen of Blerick.

Dit ben jij

 • Op zak een diploma Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met kennis van psychiatrische ziektebeelden en/of forensische problematiek. Je kunt bij ons ook de opleiding volgen tot SPV;
 • Ervaring met cliënten met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblematiek;
 • Je bent een held in het werken met tegengestelde belangen en weerstanden binnen ingewikkelde hulpverleningssystemen;
 • Behandel- en hulpverleningsmogelijkheden hebben geen geheimen voor jou, of je bent bereid om deze te leren kennen;
 • Je bent een goede teamspeler en werkt graag samen met collega's en externe partijen;
 • Na de inwerkperiode ben je helemaal klaar om zelfstandig een caseload te dragen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct een vast contract voor 24 – 36 uur per week;
 • Salaris minimaal € 3.032,00 en maximaal € 5.062,00 bpm FWG 55 of 60 conform cao Gehandicaptenzorg;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel;
 • Je bepaalt zelf hoe je werktijden invult en werkt alleen tijdens kantooruren, zonder crisisdiensten buiten kantooruren.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen via 06-11137876 of Evelyn van Diest via 06-11867500. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG.