Naar inhoud
Stevig Koffie
Ter ondersteuning van de behandelpaden van onze ambulante teams zijn wij op zoek naar een psychiater derdelijnszorg STEVIG.

Psychiater derdelijnszorg

Vast contract
Blerick en/of Eindhoven
24-36 uur per week
FWG 80

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Meer weten over onze ambulante setting?

Bekijk hier wat onder andere Sara vertelt over haar werk als klinisch psycholoog.
Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

Als BIG-geregistreerde psychiater binnen de ambulante behandelprocessen van STEVIG, zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te krijgen. De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van psychiatrische diagnostiek, consultaties, (farmacotherapeutische) behandeling en het inbrengen hiervan in het multidisciplinair behandelplan van cliënten. Samen met de regiebehandelaar bewaak je het gehele diagnostiek- en behandelproces vanuit het specifiek door STEVIG ontwikkelde ambulante werkmodel.

Zo werken wij

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische-, middelen- en/of gedragsproblemen. Bij een aantal cliënten van STEVIG is er sprake van een strafrechtelijk kader. Daarnaast heb je effectief contact met verwanten en overleg je met andere behandelaren en extern betrokken hulpverleners.

Waar ga je dat doen?

In deze vacature zoekt STEVIG een psychiater ter ondersteuning van onze ambulante teams op de poliklinieken in Blerick en Eindhoven.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een Academische opleiding tot c.q. erkenning als psychiater en registratie in het BIG register en het Medisch Specialisten Register;
  • Je hebt een goede, actuele en brede kennis van de psychiatrie en psychiatrische psychotherapie;
  • Je neemt de eindverantwoordelijkheid als behandelaar en kan hier op aangesproken worden vanuit de organisatie, inspectie, belangenbehartigers en derden;
  • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg;
  • Je stelt jezelf hoge eisen aan de sociale vaardigheden in contacten met cliënten met een verstandelijke beperking alsmede met de grote diversiteit aan relaties en vertegenwoordigers van cliënten en medebehandelaars.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract. Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult;
  • Salaris minimum € 6.631,00 en maximum € 10.352,00 bpm FWG 80 volgens cao gehandicaptenzorg;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.

Ben jij Psychiater op interim basis dan komen we ook graag met jou in contact.

CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ben van Broeckhoven directeur STEVIG 0625400736.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij.