Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7354
Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli Tilburg

Vast contract
Apennijnenweg 14 | 5022 DV | Tilburg
24-36 uur per week
WO
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Meer weten?

Bekijk hier wat onder andere Sara vertelt over haar werk als klinisch psycholoog.
Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

Als Orthopedagoog-Generalist werk je met mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses. Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie en CGT een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ/OG omvatten. Het is een zeer uitdagende baan. Je kunt snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

De werktijden zijn flexibel in te vullen.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Binnen de FPA hebben deze bovendien een strafrechtelijk kader. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners. Je collega’s zijn o.a. agogisch begeleiders en verpleegkundigen, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, sociotherapeuten, klinisch (neuro-) psychologen, psychiaters en andere GZ-Psychologen en Orthopedagoog Generalisten.

Waar ga je dat doen?

We zoeken een Orthopedagoog-Generalist voor onze ambulante poli in Tilburg. Indien gewenst kijken we graag samen met jou naar andere mogelijkheden!

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek, bent een BIG geregistreerde Orthopedagoog-Generalist
 • Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met diens specifieke hulpvragen

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract (32 - 36 uur)Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en bijpassende invulling van de functie CAO-gehandicaptenzorg
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien
 • Daarnaast zijn er mogelijkheden om bepaalde administratieve taken vanuit thuis uit te voeren

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rosanne Hussaarts, manager STEVIG, via telefoonnummer 06-12506374.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij, via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.
Solliciteren kan via de website van STEVIG waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief uploadt. Je maakt daarmee een account in ons portaal aan, zodat je het proces kunt volgen.