Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7354
Onze ambulante poli heeft weer ruimte voor een Orthopedagoog-Generalist in Tilburg.

Orthopedagoog-Generalist ambulante poli Tilburg

Vast contract
Apennijnenweg 14 | 5022 DV | Tilburg
24-36 uur per week
WO
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Meer weten?

Bekijk hier wat onder andere Sara vertelt over haar werk als klinisch psycholoog.
Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

Als Orthopedagoog-Generalist werk je met mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses. Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie en CGT een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ/OG omvatten. Het is een zeer uitdagende baan. Je kunt snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

De werktijden zijn flexibel in te vullen.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Waar ga je dat doen?

We zoeken een Orthopedagoog-Generalist voor onze ambulante poli in Tilburg.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek, bent een BIG geregistreerde Orthopedagoog-Generalist
 • Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met diens specifieke hulpvragen

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract. Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Salaris minimaal € 3.823,00 en maximaal € 5.772,00 bruto in FWG 65 CAO-gehandicaptenzorg
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ben Van Broeckhoven, via telefoonnummer 06-25400736 of emailadres b.vanbroeckhoven@stevig.nl.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij.