Naar inhoud
Leveranciers
Jij bent die ambitieuze GZ-Psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden. Het doel is om weer grip op het leven te krijgen.

GZ-Psycholoog Heerlen

Vast contract
Heerlen
24-36 uur per week
WO
01-05-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog werk je met mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses. Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie of CGT, welke een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ-psycholoog omvatten. Het is een zeer uitdagende baan, omdat cliënten van stemming kunnen wisselen en onvoorspelbaar kunnen reageren. Je kunt dan ook snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

Eerst een moment meelopen? We spreken graag met je af.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Waar ga je dat doen?

We heten je welkom in ons team op de polikliniek in Heerlen.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of een gediplomeerde Orthopedagoog-Generalist;
  • Je bent sterk in de multidisciplinaire samenwerking;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, kunt relativeren, toont initiatief en hebt een betrokken en open persoonlijkheid;
  • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg;
  • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract voor 24 - 36 uur per week;
  • Salaris minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bpm FWG 65 (per 1 mei 2023 max € 5.957,00) cao gehandicaptenzorg;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt via telefoonnummer 06-51886375. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG.