Naar inhoud
18088 Stevig locatie Cuijk 0011
Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-Psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op onze locatie in Eindhoven.

Gz-Psycholoog ambulante behandeling Eindhoven

Vast contract
Eindhoven
24-36 uur per week
WO
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Meer weten over onze ambulante setting?

Bekijk hier wat onder andere Sara vertelt over haar werk als klinisch psycholoog.
Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

Je werkt met mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, interventies, observatie en risicoanalyses. Het is een zeer uitdagende baan omdat cliënten van stemming kunnen wisselen en onvoorspelbaar kunnen reageren. Je kunt dan ook snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Daarnaast heb je empathisch maar ook doelgericht contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft en welke behandelingen ingezet kunnen gaan worden.

Waar ga je dat doen?

In Eindhoven op onze ambulante locatie.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde Gz-psycholoog of een gediplomeerde Orthopedagoog-generalist, en beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie of orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen
 • Je hebt ervaring met, dan wel interesse voor innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract. Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Salaris minimaal € 3.823,00 en maximaal € 5.772,00 bruto FWG 65 CAO-gehandicaptenzorg
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Je bepaalt zelf met je team hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ben van Broeckhoven via telefoonnummer 0625400736 of via b.vanbroeckhoven@stevig.nl. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau.