Naar inhoud
Hero Stevig
Wil jij als gezondheidszorpsycholoog carrière maken binnen STEVIG?
STEVIG – onderdeel van Dichterbij – zoekt voor de afdeling klinische neuropsychologie een ambitieuze gezondheidszorgpsycholoog die voor onze organisatie een vitale schakel wil zijn in de verbinding tussen patiëntzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Je hebt dan ook de intentie om op korte termijn door te stromen naar de opleidingsplek tot klinisch neuropsycholoog.

Gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP

Oostrum
24-36 uur per week
WO
FWG 65
22-11-2019
   

Wat ga je doen?

De specialistische afdeling klinische neuropsychologie (KNP) houdt zich bezig met klinisch neuropsychologische diagnostiek, neuropsychologische behandeling en wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is er een aanvullend specialisme in seksualiteit, waardoor de klinische afdelingen voor zedenproblematiek onder de aansturing van de afdeling klinische neuropsychologie vallen.

Zo werken wij

STEVIG is een behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking/laag begaafdheid, comorbide psychiatrische problematiek en/of ernstige gedragsstoornissen (SGLVG). Wij bieden ambulante, deeltijd- en klinische behandeling – zowel forensisch als niet-forensisch – op basis van een multidisciplinaire werkwijze.

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De afdeling werkt nauw samen met andere specialismen (waaronder de psychiater, de arts verstandelijk gehandicapten en de verpleegkundig specialist) en biedt een academisch opleidingsklimaat voor masterstudenten, generalisten (PioG) en specialisten (GioS KNP). De gezondheidszorgpsycholoog heeft een belangrijke rol in het opleiden van de collega’s binnen de afdeling klinische neuropsychologie.

Waar ga je dat doen?

STEVIG is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra in Nederland en heeft de ambitie zich te ontwikkelen tot een top-GGZ organisatie. Er wordt maatwerk geboden op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. STEVIG bedient de regio’s Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen.

Zie voor verdere informatie de website: www.stevig.nl.

Dit ben jij

  • Je bent ingeschreven in het BIG register als gezondheidszorgpsycholoog
  • Je hebt gepubliceerd of wil graag publiceren
  • Je beschikt over zéér goede communicatieve vaardigheden en uitstekende schriftelijke en mondelinge taal- en uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent gemotiveerd, ambitieus, leergierig en veerkrachtig, daarnaast ga je zorgvuldig te werk

Dit krijg je ervoor terug

  • Een dienstverband voor 24 - 36 uur per week, voor onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 65, met een minimum van € 3.505,- en een maximum van € 5.296,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met gemotiveerde collega’s

Meer weten? Of solliciteren?


Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het mw. K.E. Biesmans (klinisch neuropsycholoog) via 06-29239518/k.biesmans@stevig.nl of met Harm Wijgergangs (directie) via 06-24771765 of h.wijgergangs@stevig.nl .
Stuur je CV en motivatie uiterlijk op 22 november 2019 naar mw. K.E. Biesmans via k.biesmans@stevig.nl, onder vermelding van ‘gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP’.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 49 of 50.