Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7562
Dit is je kans om bij ons patiënten te begeleiden in het resocialisatietraject. Je ontvangt direct een vast contract!

Forensisch begeleider behandeling RIBW de Schakel in Oostrum

Vast contract
Oostrum
28-36 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
14-12-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je gaat cliënten begeleiden die geplaatst zijn in een resocialisatietraject. De mate van zelfstandigheid, en dus ook ondersteuning, wordt zoveel mogelijk aangepast aan de behandelvraag van elke individuele cliënt. Met je enthousiasme en professionaliteit weet jij de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. Daarbij betrek jij het netwerk van de patiënt en de relevante betrokken externe instanties.

De werktijden zijn in dag- en avonddiensten, tot 23.00 uur.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen?

STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De Schakel is een gezamenlijk initiatief van STEVIG en De Rooyse Wissel. Het betreft een instelling voor begeleid en beschermd wonen van cliënten met een licht verstandelijk beperking met een complexe psychiatrische en/ of gedragsproblematiek. Het gaat om cliënten die geplaatst zijn in een resocialisatietraject, binnen een open kader met beveiligingsniveau 0. Dit gebeurt allemaal binnen een 24-uurs kader.

Waar ga je dat doen?

De Schakel is gelegen op het beschermde terrein van STEVIG in Oostrum.

Op het terrein zijn voorzieningen zoals een winkel, keuken, bakkerij en voldoende aanbod voor ontspanning. Cliënten werken met medewerkers samen om dit te kunnen verwezenlijken.

Dit ben jij

  • Je hebt een mbo-4 of hbo zorg gerelateerd diploma op zak en werkervaring met cliënten met verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond.
  • Je kunt snel reageren op stemmingswisselingen van de cliënten en flexibel en creatief zijn in het benutten van de tijd
  • Je bent in staat analytisch te denken en dit te vertalen naar interventies en passende attitude en bejegening
  • Je bent een actief lid van het team en bent bereid om van elkaar te leren

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract, voor 28 - 36 uur per week
  • Een salaris van minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- bruto per maand in FWG 45 Meer informatie over de cao vind je hier; CAO-gehandicaptenzorg
  • Eindejaarsuitkering van 8.33% en 8 % vakantietoeslag
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Aldie Voermans via telefoonnummer 06-20965890.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG.