Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7562
Jij gaat cliënten begeleiden om stap voor stap weer terug te keren in de maatschappij. Iets voor jou? Direct een vast contract!

Begeleider behandeling RIBW de Schakel in Oostrum

Vast contract
Oostrum
28-36 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je gaat cliënten begeleiden in een resocialisatietraject. De mate van zelfstandigheid, en dus ook ondersteuning, wordt zoveel mogelijk aangepast aan de behandelvraag van elke individuele cliënt. Met je enthousiasme en professionaliteit weet jij de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. Daarbij betrek jij het netwerk van de cliënt en de relevante betrokken externe instanties. De werktijden zijn in dag-, avond- en nachtdiensten.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen?

STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De Schakel is een gezamenlijk initiatief van STEVIG en De Rooyse Wissel. Het betreft een instelling voor beschermd wonen voor cliënten met een licht verstandelijk beperking met een complexe psychiatrische en/of gedragsproblematiek en een justitiële titel. Het gaat om cliënten die geplaatst zijn in een resocialisatietraject, binnen een open kader met beveiligingsniveau 0. Dit gebeurt allemaal binnen een 24-uurs kader.

Waar ga je dat doen?

De Schakel is gelegen op het beschermde terrein van STEVIG in Oostrum. Op het terrein zijn voorzieningen zoals een winkel, keuken, bakkerij en voldoende aanbod voor ontspanning. Cliënten werken met medewerkers samen om dit te kunnen verwezenlijken.

Dit ben jij

  • Je hebt een mbo of hbo zorg gerelateerd diploma op zak en werkervaring met cliënten met verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond;
  • Je kunt snel reageren op stemmingswisselingen van de cliënten en flexibel en creatief zijn in het benutten van de tijd;
  • Je bent in staat analytisch te denken en dit te vertalen naar interventies en passende attitude en bejegening;
  • Je bent een actief lid van het team en bent bereid om van elkaar te leren.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vast contract, voor 28 - 36 uur per week;
  • Salaris van minimaal € 2.381,00 en maximaal € 3.452,00 bruto per maand FWG 45 (per 1 mei 2023 € 3.640,00) CAO-gehandicaptenzorg;
  • Eindejaarsuitkering van 8.33% en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel op o.a. fietsplan, laptop, sportabonnement, weekendjes weg;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen via telefoonnummer 06-11137876 of Aldie Voermans via telefoonnummer 06-20965890.
Of je komt langs op onze ontmoetingsdag op vrijdag 24 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur; https://www.stevig.nl/ontmoetingsdag-24-maart
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau.