Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
001 Stevig Venray 4
Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

Wanssumseweg 14 in Oostrum
4-32 uur per week
MBO (niveau 4), HBO of WO
FWG 45

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams, afhankelijk van de vraag. Bij STEVIG behandelen we mensen met een lichte verstandelijke beperking en (ernstige) gedrags- en/of psychiatrische stoornissen (SGLVG). We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het best tot je recht komt. Natuurlijk krijg je een goede inwerkperiode en is het altijd mogelijk eerst vrijblijvend mee te werken. We bieden een contract van minimaal 4 uur per week maar als je dat wil, kan je 28 tot 32 uur per week werken, in de 24 uurs zorg.

Zo werken wij

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met een multidisciplinair team: de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving. We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

We zijn één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra en willen Top-GGZ worden. STEVIG is ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling. Wij bieden maatwerk op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. We werken in de provincies Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek, behandelingen en wetenschappelijk onderzoek.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je komt in verschillende teams binnen STEVIG Oostrum te werken.

Waar ga je dat doen?

Je gaat werken binnen de diverse locaties van STEVIG in Oostrum.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een diploma Gehandicaptenzorg van minimaal mbo niveau 4, bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijke Zorg, SPW of VIG
  • Jij kan prima zelfstandig werken en je voelt je thuis in een omgeving waar een beroep op jouw creativiteit en betrokkenheid wordt gedaan
  • Je bent flexibel inzetbaar in ochtenden en avonden en je kunt ook op afroep werken

Dit krijg je ervoor terug

  • STEVIG biedt een contract van minimaal 4 uur per week maar omdat het een flexibele functie is, kan het ook zijn dat je voor meer diensten wordt gevraagd, waardoor je maximaal 32 uur per week kunt werken
  • Salarisinschaling als Begeleider behandeling in FWG 45 volgens de Cao Gehandicaptenzorg, met een minimum van € 2.151,- en een maximum van € 3.289,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime functie van 36 uur per week
  • Flexibele medewerkers hebben dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in vaste dienst. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld scholingen of feestjes
  • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Caroline Spreeuwenberg via telefoonnummer 06-15523223 of Kim Kuijpers via telefoonnummer 06-11447092 .
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.