Naar inhoud
ESTD publiceert Kim Tukker 6
Ben jij een bevlogen basis psycholoog die affiniteit heeft met mensen met een licht verstandelijke beperking en een sterke gedrags- en/of psychiatrische stoornis? Welkom in ons team!

Basispsycholoog De Schakel Oostrum

Vast contract
Oostrum
28-36 uur per week
HBO of WO
FWG 60
12-06-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier wat onder andere Wendy vertelt over haar werk als Klinisch Psycholoog.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

STEVIG heeft een samenwerkingsverband met de Rooyse Wissel; De Schakel. In dit gezamenlijke team ga jij aan de slag. Je gaat onder eindverantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog zelfstandig taken uitvoeren gericht op de coördinatie/regie voering van behandeltrajecten van cliënten verblijvend op de Schakel. We behandelen mensen met een licht verstandelijke beperking en een sterke gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Enkele taken waar je aan moet denken:

 • Uitzetten van behandelplannen en deze bespreken
 • Schrijven van behandelplannen en andere inhoudelijke rapportage
 • Ondersteunende gesprekken met cliënten
 • Inhoudelijke aansturing team, deskundigheidsbevordering team
 • Overleg met ketenpartners zoals reclassering en casemanagers
 • Risicotaxatie, risico-inschatting en risicomanagement vormgeven samen met het multidisciplinair team.
 • Je kunt ingezet worden om individuele behandelingen of gesprekken rondom delict-analyse te doen.

Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met een multidisciplinair team: de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving. We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen

Met wie ga je dat doen?

We werken nauw samen met en betrekken expertise van de geestelijke gezondheidszorg, verstandelijke gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg en Justitie. Het Forensisch RIBW is en samenwerkingsverband tussen STEVIG en de Rooyse Wissel.

Waar ga je dat doen?

Onze locatie De Schakel in Oostrum.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek en beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek;
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep;
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg;
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen;
 • Je hebt ervaring met dan wel interesse voor innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod.

Dit krijg je ervoor terug

Bij ons maken de cliënten stappen, maar jij ook! STEVIG en de Rooyse Wissel investeren namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Vast contract (28 - 36 uur);
 • Je wordt gedetacheerd naar de Rooyse Wissel;
 • Je ontvang 0,21 per kilometer woon-werk verkeer en krijgt een interessante forensische bonus conform arbeidsvoorwaarden van de Rooyse Wissel;
 • Inschaling in FWG 60 (cao Gehandicaptenzorg), min € 3.289,00 en maximum € 4.799,00 bruto per maand, gebaseerd op een 36-urige werkweek;
 • Jaarlijks een teamuitje, want medewerkers die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat vinden we belangrijk.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen manager Stevig 06-11137876 of met Sanne Zewald, GZ-psycholoog de Schakel 06-30185059. Voor vragen over deze procedure kun je bellen met het Wervingsbureau.