Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.

Op deze pagina vind je de vacatures waar we versterking voor zoeken. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met het Wervingsbureau. Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt.

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

Vacatures bij Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Op deze pagina lees je welke vacatures er bij STEVIG zijn. Wil je weten welke vacatures Dichterbij heeft? Bekijk dan de vacaturepagina van Dichterbij.

11 resultaten
Toon:

Werken in de zorg

Behandeling

 • Orthopedagoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een collega voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo en Sittard.

 • Gz-psycholoog klinisch & poliklinisch

  Ben jij die gedreven ambitieuze Gz-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo/Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg.

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • GZ Psycholoog in Venlo

  Ben jij die gedreven ambitieuze Orthopedagoog/Psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor een nieuw op te starten locatie in Venlo.

 • SPV locatie Oostrum/Venlo

  Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • Basispsycholoog Poli Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die een cliënt behandeling op maat kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Dan komen we graag met jou in contact.

 • Begeleider Behandeling Nachtzorg in Oostrum

  Ben jij een enthousiast nachtmens en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben jij degene die samen met een professioneel team de verbinding in de 24 uurs ketenzorg aangaat?
  Reageer dan op onderstaande vacature.

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.