Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Op deze pagina vind je de vacatures en profielen waar we versterking voor zoeken. Ook vind je hier hoe je kunt solliciteren. Heb je vragen over de vacature of het profiel? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt.

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/AeG_yAeghyY

Vacatures bij Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Op deze pagina lees je welke vacatures er bij STEVIG zijn. Wil je weten welke vacatures Dichterbij heeft? Bekijk dan de vacaturepagina van Dichterbij.

7 resultaten
Toon:

Behandeling

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • Begeleider Behandeling Nachtzorg RIBW in Sittard
  Begeleider Behandeling Nachtzorg RIBW in Sittard

  Zorg jij als begeleider voor rust en een veilig gevoel in de nacht op het RIBW in Sittard? Deskundigheid en zelfstandigheid is nodig om te kunnen werken met de complexe doelgroep die op het RIBW verblijft? Herken je jezelf hierin? Bekijk dan onze vacature.

 • Begeleider Behandeling RIBW in Sittard
  Begeleider Behandeling RIBW in Sittard

  In december 2020 opent STEVIG in samenwerking met FPC de Rooyse Wissel haar deuren van de nieuwe locatie in Sittard. Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Heb jij een zorggerelateerde MBO diploma, niveau 4 met enkele jaren ervaring? Dan is de functie van begeleider behandeling bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou! Wij nodigen ook kandidaten, die specifiek voor werken in nachtdienst kiezen, van harte uit om te reageren.

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG
  Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Nijmegen, Heerlen en Tilburg
  SPV in Nijmegen, Heerlen en Tilburg

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd.
  Grondigheid, dat is waar STEVIG voor staat. Waar de reguliere zorg voor onze cliënten ophoudt, pak jij door als ervaren en specialistische SPV. Help jij cliënten en verwijzers net dat stapje verder? Bekijk dan onze vacature

 • GZ-psycholoog polikliniek STEVIG Oostrum/Venlo
  GZ-psycholoog polikliniek STEVIG Oostrum/Venlo

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil.

 • GZ-psycholoog Forensisch STEVIG in Oostrum
  GZ-psycholoog Forensisch STEVIG in Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen de Forensisch Psychiatrische Afdeling /Forensische RIBW van STEVIG aan de slag wil.

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.