Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Ben jij op zoek naar een bijzondere baan waarin je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst? Terwijl je ruimte krijgt om te pionieren, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen help je bij STEVIG mensen weer grip op hun leven te geven, en een plek te vinden in de maatschappij.

Bekijk hieronder onze vacatures of lees nog even verder over het werken bij ons.


Kwaliteit staat bij ons voorop, in alles wat we doen. We werken vanuit contact, waarbij gelijkwaardigheid en wederkerigheid geen taal heeft, maar daadwerkelijk gevoeld wordt. We leren van onze ervaringen en van elkaar. Dat vraagt moed en daarom doen we het samen. We hebben vertrouwen in jou en je talent en van daaruit werken we graag aan de toekomst. Ook aan die van jou.

Stevig Koffie

Je werkt bij STEVIG met echte mensen, in echte situaties, in de kliniek maar ook gewoon bij hen thuis. Uniek? Dat is het zeker! Verrijking? 100%. Spannend? Soms, maar dan ben je nooit alleen!

"Ik kan mezelf ontwikkelen en een opleiding volgen"

STEVIG is naast een landelijk erkend behandelcentrum ook een leer-, werk- en opleidingscentrum.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van van medewerkers die werken bij STEVIG ? In dit filmpje vertellen we je hier graag over.

Vacatures bij STEVIG

Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Heb je vragen over een functie? Neem gerust contact op met de contactpersoon in de vacature, we vertellen je graag meer.

13 resultaten
Toon:

Behandeling

 • GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

  Ben jij onze nieuwe collega die klinisch en of poliklinisch aan de slag wil op onze locatie in Oostrum? De nadruk ligt op resocialisatie van onze cliënten. Voor minimaal 8 uur in de week!

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • Psychiater derdelijnszorg

  Ter ondersteuning van de behandelpaden van onze ambulante teams zijn wij op zoek naar een psychiater derdelijnszorg STEVIG.

 • Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli Tilburg

  Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • SPV locatie Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt? Voor de locatie in Tilburg zoeken wij een ervaren SPV.

 • Begeleider behandeling Team Nachtzorg in Oostrum

  Ben jij een enthousiast nachtmens en teamplayer en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben jij degene die samen met een professioneel team de verbinding in de 24 uurs ketenzorg aangaat?
  Reageer dan op onderstaande vacature.

 • Psychomotorisch Therapeut (PMT) in Oostrum

  Ben jij een enthousiaste inspirerende PMT-er en op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de specialistische en forensische zorg? Ben jij degene die samen met een professioneel team de behandeling van de cliënten mee vorm gaat geven? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

 • Sociotherapeut RIBW De Schakel Oostrum

  Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van sociotherapeut RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!

 • Begeleider behandeling RIBW Schakel Sittard

  Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van begeleider behandeling (in de rol van sociotherapeut) bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou!

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met het wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij.