Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Op deze pagina vind je de vacatures en profielen waar we versterking voor zoeken. Ook vind je hier hoe je kunt solliciteren. Heb je vragen over de vacature of het profiel? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt.

8 resultaten
Toon:

Behandeling

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding

  Wil jij jouw werkervaring als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige naar een hoger doel brengen? Heb jij ervaring binnen de Forensische Zorg
  en ben jij bereid om de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige te volgen? Graag zien wij dan jouw sollicitatie tegemoet.

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FORFACT
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FORFACT

  Wil jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige carrière maken? Voor vestigingen in Heerlen en 's Hertogenbosch zijn wij op zoek naar SPV'ers voor FORFACT met werkervaring in de SGLVG behandelsetting. Kom jij ons team versterken?

 • Basispsycholoog in Tilburg
  Basispsycholoog in Tilburg

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die complexe problematiek op maat kan behandelen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

Werken in de ondersteunende diensten

 • Tactisch Inkoper Gennep
  Tactisch Inkoper Gennep

  Dichterbij zoekt ter uitbreiding van haar inkoopafdeling een tactisch inkoper met ICT kennis! Wil je meebouwen aan de afdeling Inkoop en wil je het beste uit jezelf halen? Dan komen wij graag met jou in contact!

 • HR Businesspartner (fulltime of parttime)
  HR Businesspartner (fulltime of parttime)

  Vanuit de visie dat het HR beleid primair de uitvoering van de zorg en dienstverlening ondersteunt, adviseer en ondersteun je de directeuren en het management bij het vormgeven en implementeren van HR beleid. Beleid en advies komen tot stand op basis van een intensieve samenwerking met de zorgprofessionals en de deskundigen op het terrein van de andere beleidsfacetten. Geef jij als HR Businesspartner HR een 'gezicht' binnen de organisatie?

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Gewoon weer lekker in het leven staan

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

Vacatures bij Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Op deze pagina lees je welke vacatures er bij STEVIG zijn. Wil je weten welke vacatures Dichterbij heeft? Bekijk dan de vacaturepagina van Dichterbij.