Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.

Op deze pagina vind je de vacatures waar we versterking voor zoeken. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met het Wervingsbureau. Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt.

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

12 resultaten
Toon:

Werken in de zorg

Behandeling

 • Orthopedagoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een collega voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo en Sittard.

 • Gz-psycholoog klinisch & poliklinisch

  Ben jij die gedreven ambitieuze Gz-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo/Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg.

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • SPV locatie Oostrum/Venlo

  Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • SPV in opleiding in Sittard

  Ben jij die gediplomeerde Verpleegkundige die aan de slag wil als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding binnen STEVIG? Als SPV ben jij bij STEVIG de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt in de functie van SPV in opleiding voor ons team in Sittard?

 • Vaktherapeut Drama Deeltijdlocatie in Tilburg

  Voor de locatie van STEVIG in Tilburg zijn wij op zoek naar versterking van ons team, in de functie van Vaktherapeut Drama Therapie. Ben jij die ervaren vaktherapeut met afgeronde vakspecifieke hbo opleiding? We zien graag jouw reactie tegemoet.

 • PMT Dans-/Bewegingstherapeut Sittard

  Heb jij een passie voor dans en beweging? En wil jij je richten op het herstellen of versterken van de balans van de cliënt en zijn leefomgeving? Vanuit de functie van psychomotorisch, dans- en bewegingstherapeut ga jij met de cliënt werken aan een realistisch perspectief op de dagbesteding. Spreekt dit jou aan, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau van STEVIG en Dichterbij.