Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Ben jij op zoek naar een bijzondere baan waarin je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst? Terwijl je ruimte krijgt om te pionieren, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen help je bij STEVIG mensen weer grip op hun leven te geven, en een plek te vinden in de maatschappij.

Bekijk hieronder onze vacatures of lees nog even verder over het werken bij ons.


Kwaliteit staat bij ons voorop, in alles wat we doen. We werken vanuit contact, waarbij gelijkwaardigheid en wederkerigheid geen taal heeft, maar daadwerkelijk gevoeld wordt. We leren van onze ervaringen en van elkaar. Dat vraagt moed en daarom doen we het samen. We hebben vertrouwen in jou en je talent en van daaruit werken we graag aan de toekomst. Ook aan die van jou.

Stevig Koffie

Je werkt bij STEVIG met echte mensen, in echte situaties, in de kliniek maar ook gewoon bij hen thuis. Uniek? Dat is het zeker! Verrijking? 100%. Spannend? Soms, maar dan ben je nooit alleen!

"Ik kan mezelf ontwikkelen en een opleiding volgen"

STEVIG is naast een landelijk erkend behandelcentrum ook een leer-, werk- en opleidingscentrum.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van van medewerkers die werken bij STEVIG ? In dit filmpje vertellen we je hier graag over.

Vacatures bij STEVIG

Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Heb je vragen over een functie? Neem gerust contact op met de contactpersoon in de vacature, we vertellen je graag meer.

8 resultaten
Toon:

Behandeling

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met het wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij.