Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Op deze pagina vind je de vacatures en profielen waar we versterking voor zoeken. Ook vind je hier hoe je kunt solliciteren. Heb je vragen over de vacature of het profiel? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt.

13 resultaten
Toon:

Behandeling

 • Begeleider Behandeling Resocialisatie
  Begeleider Behandeling Resocialisatie

  Ondersteuning bieden om cliënten weer grip op hun leven te laten krijgen en een plek te vinden in de maatschappij. De basis om verder te komen is begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens! Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op deze veelzijdige vacature!

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  In verband met nieuw te openen afdelingen, hebben wij vacatures binnen de verschillende klinische afdelingen van STEVIG.

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Begeleider behandelen nachtzorg Stevig
  Begeleider behandelen nachtzorg Stevig

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  Je wordt gekoppeld aan een team en jij bent degene die de nachtdienst gaat invullen voor 24 uur per week. Wil je meer uren werken, geen probleem! Deze uren ga je dan werken in dagdienst in verband met de arbeidstijdenwet.

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Klinisch Neuropsycholoog afdeling KNP
  Klinisch Neuropsycholoog afdeling KNP

  Wil jij als klinisch neuropsycholoog carrière maken binnen STEVIG?
  STEVIG – onderdeel van Dichterbij – zoekt voor de afdeling klinische neuropsychologie een ambitieuze, Klinisch Neuropsycholoog die voor onze organisatie een vitale schakel wil zijn in de verbinding tussen patiëntzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

 • Basispsycholoog FORFACT in Heerlen
  Basispsycholoog FORFACT in Heerlen

  Als ervaren (basis)Psycholoog heb jij actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van Psychologie of Orthopedagogiek. Daarnaast zoeken wij een persoon met ervaring met of interesse in innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod. Ben jij die persoon? Reageer dan op deze veelzijdige functie.

Werken in de zorg

 • Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG
  Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG

  We zijn op zoek naar Leerlingen Begeleider Behandeling binnen behandelunits Plein 8 en Plein 9 van STEVIG, locatie Oostrum.

  Wil je Begeleider Behandeling worden en direct aan de slag? Volg dan een BBL-opleiding niveau 4 of hbo duaal opleiding bij Dichterbij/STEVIG waarin je leren en werken combineert. Niet alleen leren op school, maar praktijkgericht mét bijpassend salaris!
  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties. Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken cliënten in alles wat we doen en daarom zijn we op zoek naar jou.

 • Gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP
  Gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP

  Wil jij als gezondheidszorpsycholoog carrière maken binnen STEVIG?
  STEVIG – onderdeel van Dichterbij – zoekt voor de afdeling klinische neuropsychologie een ambitieuze gezondheidszorgpsycholoog die voor onze organisatie een vitale schakel wil zijn in de verbinding tussen patiëntzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Je hebt dan ook de intentie om op korte termijn door te stromen naar de opleidingsplek tot klinisch neuropsycholoog.

Werken in de ondersteunende diensten

 • Funct. Coördinator Zorgdomotica Zorgcentrale 4U
  Funct. Coördinator Zorgdomotica Zorgcentrale 4U

  Als Functioneel Coördinator Zorgdomotica zorg jij ervoor dat de klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteund worden in hun zorgprocessen door middel van de Zorgdomotica voorziening. In jouw rol neem jij de regie tussen de verschillende contacten. Je kent de verschillende werelden en je blinkt uit in verbindend te communiceren met zowel de klant als gebruikersorganisatie van de applicatie, de interne ICT organisatie en leveranciers. In de praktijk zorg jij ervoor dat de aanwezige applicaties het zorgproces op maat, optimaal ondersteunen en op correcte wijze worden gebruikt.

 • Secretarieel Medewerker Ambulant STEVIG
  Secretarieel Medewerker Ambulant STEVIG

  Weet jij als administratieve duizendpoot op accurate wijze de ambulante teams ondersteunen bij registratie, agendabeheer, planning én ben je een kei in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie? Reageer op deze leuke en uitdagende functie!

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Gewoon weer lekker in het leven staan

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

Vacatures bij Dichterbij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Op deze pagina lees je welke vacatures er bij STEVIG zijn. Wil je weten welke vacatures Dichterbij heeft? Bekijk dan de vacaturepagina van Dichterbij.