Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

SocioTherapeut Trailer Stevig Locatie  Venray 0234

Werken bij STEVIG

Jij bent bijzonder. Je doet specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest.

Het vereist karakter, kennis, ervaring, oplettendheid en daadkracht om mensen weer grip het leven te geven. Dat heb je, dat vind je vanzelfsprekend.

Maar jij hebt meer, misschien niet eens bewust. Je ziet wat anderen niet zien, je voelt wat anderen niet voelen. Je beschikt over het unieke 6e zintuig. Je signaleert, interpreteert, acteert. Sneller, beter. Adequaat omdat je weet wat je moet doen in welke situatie dan ook. Met empathie voor mens en omgeving.

18110 Stevig Arbeidsmarkt 7314
Bijzondere eigenschappen
Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Het werken met onze doelgroep, vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega's de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunen hen bij hun verdere ontwikkeling.

Je werkt bij STEVIG met echte mensen, in echte situaties, in de kliniek maar ook gewoon bij hen thuis. Uniek? Dat is het zeker! Verrijking? 100%. Spannend? Soms, maar dan ben je nooit alleen!

"Ik kan mezelf ontwikkelen en een opleiding volgen"

STEVIG is naast een landelijk erkend behandelcentrum ook een leer-, werk- en opleidingscentrum.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van van medewerkers die werken bij STEVIG ? In dit filmpje vertellen we je hier graag over.

Samenwerken
Samenwerken
Onze collega's werken binnen een dynamische omgeving intensief samen met verschillende disciplines. Op de werkvloer én daarbuiten. Bijvoorbeeld tijdens hun wekelijks potje padel.
ontdek stevig
Van verpleegkundige tot SPV
Van verpleegkundige tot SPV
Eerst werkzaam bij de GGZ koos Sander voor de overstap naar STEVIG. Hier begon hij als verpleegkundige en specialiseerde zich bij ons tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
ontdek stevig
Ontdek STEVIG
Ontdek STEVIG
"Als je het hier fout doet, geeft dat niks. Dan doen we het nog een keer!" Krijg een indruk in wat wij doen met en voor onze cliënten, hoe we dat doen en hoe we hen weer grip op het leven geven.
ontdek stevig

Vacatures bij STEVIG

Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Heb je vragen over een functie? Neem gerust contact op met de contactpersoon in de vacature, we vertellen je graag meer.

12 resultaten
Toon:

Behandeling

Samen geven we grip op het leven

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters.

Samen met je collega's en de cliënt kijk je naar de kern van de hulpvraag. Ook de omgeving wordt zo veel als mogelijk betrokken. Wat is nodig om weer grip op het leven te krijgen?

Wij zoeken jou!

STEVIG vindt jou bijzonder. Daarom zijn wij zo blij dat je bij ons werkt. Oké, we weten dat je niet van regeltjes houdt, graag handelt naar eigen inzicht, op gevoel. Voor ons geldt dat je wéét wat je doet, de juiste beslissing neemt, de beste actie. De-escaleert en beschermt waar nodig. Nooit opzij gaat, maar voorop.

Jouw toekomst telt

En wat doen wij voor jou? De ruimte geven om jezelf verder te ontwikkelen, te investeren in jezelf, om jouw 6e zintuig te gebruiken. Omdat we zien hoe belangrijk dit voor je is. Omdat we zien dat je het beste voor hebt met de mensen waarvoor wij het samen doen.

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met het wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij.