Naar inhoud

Samen werken we aan een betere toekomst

Stevig Header Werkenbij

Werken bij STEVIG

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.

Op deze pagina vind je de vacatures waar we versterking voor zoeken. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met de contactpersoon in de vacature. We vertellen je graag meer over het werken bij STEVIG en wat de functie inhoudt. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met het Wervingsbureau. Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt.

Medewerkers vertellen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van het werken bij STEVIG van medewerkers? In de film vertellen we je hier graag over.

14 resultaten
Toon:

Behandeling

 • GZ-psycholoog klinisch & poliklinisch

  Ben jij onze nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil op een van onze locaties in Eindhoven, Venlo, Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg?

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • Psychiater derdelijnszorg

  Ter ondersteuning van de behandelpaden van onze ambulante teams zijn wij op zoek naar een psychiater derdelijnszorg STEVIG.

 • Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli Tilburg

  Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • GZ-psycholoog Crisisunit in Oostrum

  Als BIG-geregistreerde GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist binnen de Crisisunit van STEVIG in Venray/Oostrum zet je jouw kennis en kunde als Regiebehandelaar in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • Basispsycholoog Oostrum

  Welkom bij ons team in Oostrum! We zoeken jou als basispsycholoog voor diverse facetten op onze afdelingen.

 • Sociotherapeut poli Tilburg

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Sociotherapeut Ambulant en/of Deeltijd voor 32 - 36 uur voor de locatie in Tilburg. Kom jij ons team versterken?

 • SPV locatie Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt? Voor de locatie in Tilburg zoeken wij een ervaren SPV.

 • Begeleider behandeling Team Nachtzorg in Oostrum

  Ben jij een enthousiast nachtmens en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben jij degene die samen met een professioneel team de verbinding in de 24 uurs ketenzorg aangaat?
  Reageer dan op onderstaande vacature.

Werken in de serviceorganisatie

 • Huishoudelijk Medewerker/Schoonmaker Oostrum - Venray - Well

  Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor onze locaties in Oostrum, Venray en Well zijn wij op zoek naar enkele parttime huishoudelijk medewerkers.

 • Strategisch beleidsadviseur

  Heb je een duidelijke visie op de toekomst van de behandeling van SGLVG cliënten zowel binnen als buiten een forensisch kader en kun je dit vertalen naar een helder en integraal beleid voor STEVIG? Heb je daarnaast een enorme drive om de behandeling van cliënten met een licht verstandelijke beperking te verbeteren? Je bent van harte welkom in ons team!

Samen werken we aan een betere toekomst voor de cliënt

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen?

Wij zoeken jou!

Je hart ligt bij het werken met een complexe doelgroep. Je kunt je goed inleven in anderen waardoor je vanzelfsprekend in het belang van de cliënt handelt. Daarbij verlies je je eigen belang en veiligheid niet uit het oog.

Jouw toekomst telt

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG en Dichterbij. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau van STEVIG en Dichterbij.