Naar inhoud

Ontmoet recruiter

Leuk dat je interesse hebt in het werken bij STEVIG. Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. We behandelen hen zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.

Wil je weten wat jij voor de cliënt kunt betekenen en wij voor jou?

Onze recruiter helpt je graag met jouw zoektocht naar een baan en werkplek die bij je past. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Natanja
Maak kennis met Natanja
De visie van STEVIG om vanuit ieders talent te denken, spreekt mijzelf enorm aan. Voor zowel cliënten als het personeel.

De zorg heeft altijd een warm plekje bij mij gehad vanaf het moment dat ik op de arbeidsmarkt kwam. De mensen die in de zorg werken, werken zo vanuit hun gevoel en liefde voor de cliënten dat dit mij altijd raakt. En met name in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Met kleine stapjes kun je al grote sprongen maken mét en voor elkaar. 

De visie van STEVIG om vanuit ieders talent te denken, spreekt mijzelf enorm aan. Voor zowel cliënten als het personeel. Mijn bijdrage hierin? Ik hoop met mijn enthousiasme en positiviteit een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met mij op, 088-754 0060!