Naar inhoud
Hero Stevig

Ontmoetingsdag 4 november

Maak kennis met STEVIG

Wil jij bijdragen aan een betekenisvol leven voor mensen met een licht verstandelijke beperking, ben jij op zoek naar een baan bij STEVIG, onderdeel van Dichterbij, of wil je gewoon meer weten over de doelgroep van STEVIG?

Kom dan vrijdag 04 november naar onze ontmoetingsdag in Oostrum. Tijdens deze dag kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met STEVIG. Maar, je bent deze dag natuurlijk ook welkom op een van de andere locaties van Dichterbij.

Er wordt onder andere informatie gegeven over onze werkwijze, opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je een indruk van onze locatie Oostrum en kunnen we je alles vertellen over onze poliklinieken, ambulante tak en veel meer.

Benieuwd geworden? Meld je aan!

Ontmoetingsdag Stevig 1

Programma 4 november

Iedereen is welkom op onze ontmoetingsdag! Van studenten tot ervaren begeleiders, en van behandelaren tot projectleiders. Op de ontmoetingsdag vind je onder andere:

  • Wervingsbureau en Flexpunt: op zoek naar een leuke (bij)baan bij STEVIG? Ontmoet onze HR-medewerkers en bespreek de mogelijkheden
  • Werkend leren en stages: ontdek de verschillende opleidingstrajecten binnen STEVIG. Zowel voor scholieren (stages) als voor professionals die een carrièreswitch willen maken
  • Ontdek de doelgroepen: ontvang meer informatie over de zorg voor specifieke doelgroepen
  • Rondleiding: krijg een duidelijk beeld van het terrein in Oostrum

Tijd en locatie

De ontmoetingsdag vindt 4 november plaats op verschillende Dichterbij locaties, waartoe STEVIG behoort. We bieden een afwisselend programma en er is voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

Tijdstip: tussen 13:00 - 16:00 uur

Locaties:

RegioLocatie
Noord - MiddenActiviteitencentrum
Beukenlaan 9
5363 RA
Velp (NB)
OostHoofdkantoor
Zwerfheide 2
6591 RC
Gennep
Zuid

Twinkeling
Westsingel 200
5961 DH
Horst

WestRegiokantoor
Leeuweriksweg 14
5402 XD
Uden
StevigRegiokantoor
Wanssumseweg 14
5807 EA
Oostrum

Vanuit de locatie worden er verschillende rondleidingen georganiseerd langs woon- en dagbestedingslocaties.


Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, je kunt gewoon binnenlopen. Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van evenementen en vacatures voor zorgprofessionals? Laat dan je gegevens achter!