Naar inhoud

Kom alles te weten over STEVIG

Stevig Actueel Neetenzij

Ondek STEVIG

Kom alles te weten over STEVIG

Ontdek STEVIG en maak kennis met ons. Vijf onderwerpen komen aan bod in de onderstaande filmpjes. Zo krijg je een beeld van onze werkwijze in de klinische setting én onze ambulante tak. Maar ook vertellen we je over onze opleidingsmogelijkheden.

Wil je gewoon snel met ons in contact komen om te kijken wat jouw mogelijkheden bij ons zijn? Klik dan hier

Vijf filmpjes Ontdek STEVIG

Swipe naar links en zie achtereenvolgens:

  1. Wat is STEVIG, onderdeel van Dichterbij
  2. Wat wil STEVIG bereiken, bij wie en hoe?
  3. Werken in de klinische setting van STEVIG
  4. Werken in de ambulante setting van STEVIG
  5. Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen STEVIG

Nog meer weten over STEVIG?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving; wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? Hoe geven we hem weer grip op het leven?

Samen wekelijks een potje padel

Ontmoet onze collega's Nanda en Tom van het ambulante team polikliniek Tilburg. Binnen een dynamische omgeving werken ze intensief samen met verschillende disciplines. Op de werkvloer én daarbuiten. Bijvoorbeeld tijdens hun wekelijks potje padel.

"De cultuur hier is informeel en open, en iedereen is makkelijk benaderbaar. Dit zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik destijds in mijn ontwikkeling als SPV- in opleiding snel heb leren schakelen tussen de verschillende disciplines. Ik kreeg ook direct positie en voelde me meteen serieus genomen."

Sebastiaan vertelt

Ontmoet Sebastiaan, cliënt van STEVIG. Sebastiaan vertelt openhartig hoe hij bij STEVIG terecht is gekomen, welke stappen hij gemaakt heeft, waar hij nu staat en wat STEVIG voor hem betekent.

Recap Ontdek STEVIG GZ-psycholoog

Kijk hier naar de samenvatting van Ontdek STEVIG, online vragenuurtje voor behandelaars. Anne, Anne en Sara gaven antwoord op alle vragen over hun werk als GZ-psycholoog binnen STEVIG. We hebben een aantal belangrijke fragmenten op een rij gezet.

Ontdek STEVIG, Eindhoven
Alles over onze polikliniek in Eindhoven
Klik voor meer

Kom snel in contact


Begrijp jij als geen ander dat het meestal niet is wat het lijkt? En ligt je hart bij het werken met een complexe doelgroep waarbij je je goed inleeft in anderen? Dan zie jij het ook! Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen wat jij voor ons kunt betekenen, en wij voor jou.

Vacature GZ-psycholoog
ambulante behandeling Eindhoven
Bekijk hier
Alle vacatures
behandeling en serviceorganisatie
Werken bij STEVIG
Stage lopen?
Kijk naar de mogelijkheden om bij ons
Klik hier

Psychiater, GZ- of klinisch Psycholoog en/of Orthopedagoog Generalist?

Ben jij Psychiater, GZ- of klinisch Psycholoog en/of Orthopedagoog Generalist, bijna afgestudeerd óf heb je ambities in die richting en wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij ons? Wij nemen graag contact met je op.

Wil je dat we je per mail of telefonisch benaderen?