Naar inhoud

Stageplaatsen voor masterstudenten

Over STEVIG

STEVIG is een behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking of laag begaafdheid, comorbide psychiatrische problematiek en/of ernstige gedragsstoornissen (SGLVG). Wij bieden ambulante, deeltijd- en klinische behandeling aan in vrijwillig, civielrechtelijk en/of forensisch kader.

Er wordt maatwerk geboden op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. STEVIG bedient de regio’s Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, diagnostiek en behandeling.

18110 Stevig Arbeidsmarkt 7354

Expertise

STEVIG is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra, aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband van Expertisecentrum De Borg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling behoren tot de kernactiviteiten van deze samenwerking.

Op zoek naar een masterstage?

STEVIG biedt een academisch opleidingsklimaat voor masterstudenten, generalisten (PioG) en specialisten (GioS) in multidisciplinaire teams. We zoeken mensen die:

  • ten (tijde van de aanvang van de stage) masterstudent zijn
  • gemotiveerd, ambitieus, leergierig en veerkrachtig zijn
  • naar uitbreiding van de academische kennis en vaardigheden streven (wat betreft onderzoek en toepassing in de patiëntenzorg)
  • consciëntieus zijn en je zorgvuldig werken
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikken (zowel mondeling als schriftelijk)
  • kunnen en willen werken te midden van andere disciplines, met gevoel voor verhouding tot elkaar

Wat ga je zoal doen

Je zult als stagiair masterstudent onder andere (mee-) werken aan (neuro-) psychologische onderzoeken van patiënten, risicotaxatie en delictanalyse (op forensische locaties). Je kijkt mee bij deeltaken in de behandelingen van patiënten. Daarnaast wordt gevraagd te ondersteunen bij dataverzameling in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard zorgen wij voor de juiste supervisie en krijg je volop ruimte te oriënteren en te ontwikkelen.

Multidisciplinair

Op al onze locaties wordt gewerkt in multidisciplinaire teams. Je werkt dus nauw samen met onder andere de klinisch neuropsycholoog, klinisch psycholoog, GZ- en basispsycholoog, psychiater, arts verstandelijk gehandicapten, verpleegkundigen, vaktherapeuten en sociotherapeuten.

Gesloten

Op dit moment zijn al onze stageplekken helaas bezet. Rond ieder voor- en najaar komen de stageplaatsen weer beschikbaar en wordt de inschrijving geopend. Houd daarom onze website in de gaten.
Wat wil STEVIG bereiken bij wie en hoe?
Wat wil STEVIG bereiken bij wie en hoe?
Specialistische derdelijns zorg, dat is wat STEVIG biedt. Maar wat is dat precies? En hoe doen we dat? GioS klinische neuropsychologie Ellen Frunt en manager Huub Verrijt vertellen er over.
Ervaringsdeskundigen van Dichterbij en STEVIG
Ervaringsdeskundigen van Dichterbij en STEVIG
Ontmoet een aantal van onze ervaringsdeskundigen. Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze zo ver gekomen? Wat doen ze voor hun organisatie? En, wat maakt hen goed in hun vak?
Jessie vertelt over haar stappen binnen STEVIG
Jessie vertelt over haar stappen binnen STEVIG
Jessie begon als begeleider behandeling bij STEVIG, werd trainee zorgcoördinator en volgt nu de opleiding tot manager zorg.

Sebastiaan vertelt

Ontmoet Sebastiaan, cliënt van STEVIG. Sebastiaan vertelt openhartig hoe hij bij STEVIG terecht is gekomen, welke stappen hij gemaakt heeft, waar hij nu staat en wat STEVIG voor hem betekent.