Naar inhoud
Hero Stevig

Ik wil stage lopen

Aleyna, voltijd studente Verpleegkunde -hogeschool van Arnhem en Nijmegen- over haar stage
"Tijdens de opleiding wordt voornamelijk het medische stuk rond verpleegkunde belicht. Ik was dan ook gewend om stage te lopen in een verpleeg- of verzorgingshuis, binnen de thuiszorg, een ziekenhuis of bijvoorbeeld een revalidatieafdeling. Ik kreeg dan te maken met veel lichamelijke verzorging (ADL), verpleegtechnische handelingen en somatische problematiek. Dit is bij STEVIG anders.

Ik hoefde nauwelijks lichamelijke verzorging toe te passen, verpleegtechnische handelingen uit te voeren en kwam weinig somatische problematiek tegen. Bij STEVIG richtte ik me als verpleegkundige vooral op het psychische stuk van de verpleegkunde, de psychische problematiek. Daarnaast mocht ik de focus leggen op gebieden als coachen, adviseren, proactief werken en leerde ik echt multidisciplinair te werken.

Tijdens mijn stage bij STEVIG leerde ik ook écht contact te maken met de doelgroep. Ik ben echt gegroeid in zelfmanagement en heb geleerd veel verantwoorde afwegingen en keuzes te maken."

Kom jij stage lopen bij STEVIG?

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Kwetsbare mensen vanwege hun licht verstandelijke beperking, de complexiteit van de gedragsproblemen in combinatie met verslaving, seksueel grensoverschrijdend gedrag en agressie. We behandelen hen zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.
Wij bieden stageplekken aan niveau 4-, HBO- en academie- studenten

Op zoek naar een stageplek?
Ben jij 3e-jaars student Maatschappelijke Zorg (voltijd, niveau 4) of studeer je HBO Social Work of Verpleegkunde (3e en 4e leerjaar). Mail je curriculum vitae en motivatiebrief naar info@stevig.nl
Stuur je mail
Ben jij master student?
STEVIG biedt een academisch opleidingsklimaat voor masterstudenten, generalisten (PioG) en specialisten (GioS), binnen een van onze multidisciplinaire teams.
Lees meer
Wat wil STEVIG bereiken bij wie en hoe?
Wat wil STEVIG bereiken bij wie en hoe?
Specialistische derdelijns zorg, dat is wat STEVIG biedt. Maar wat is dat precies? En hoe doen we dat? GioS klinische neuropsychologie Ellen Frunt en manager Huub Verrijt vertellen er over.
Ervaringsdeskundigen van Dichterbij en STEVIG
Ervaringsdeskundigen van Dichterbij en STEVIG
Ontmoet een aantal van onze ervaringsdeskundigen. Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze zo ver gekomen? Wat doen ze voor hun organisatie? En, wat maakt hen goed in hun vak?
Jessie vertelt over haar stappen binnen STEVIG
Jessie vertelt over haar stappen binnen STEVIG
Jessie begon als begeleider behandeling bij STEVIG, werd trainee zorgcoördinator en volgt nu de opleiding tot manager zorg.

Sebastiaan vertelt

Ontmoet Sebastiaan, cliënt van STEVIG. Sebastiaan vertelt openhartig hoe hij bij STEVIG terecht is gekomen, welke stappen hij gemaakt heeft, waar hij nu staat en wat STEVIG voor hem betekent.