Disclaimer

De informatie die op STEVIG website staat, op de aan STEVIG gelieerde websites en de informatie waarnaar verwezen wordt zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. STEVIG kan echter niet instaan voor de juistheid van alle gegevens en de kwaliteit van alle downloads waarnaar verwezen wordt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de negatieve gevolgen van het gebruik daarvan.

Bedenk ook dat alle genoemde links op deze site niet door ons gemaakt is en dat wij slechts linken naar de websites. Er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd wat veroudert is.

STEVIG en de hieraan gelieerde websites zijn zoals STEVIG die heeft opgezet aan online aanbiedt vrij van Spyware, Malware, Virus, Worm en Trojan. [1] Toch kunnen wij dit niet 100% garanderen omdat er door onbevoegde, illegaal toegang tot onze website verkregen zou kunnen worden (het zgn. hacken). Wij adviseren u aan om anti-virus- en anti-spyware-software te gebruiken, die regelmatig te updaten en enkele keren per week uw pc te scannen.

Alle downloads van content worden door ons zelf geupload en staat op servers van KPN (niet onze server) waar wij de website hosten. Wij streven ernaar alle downloads een keer te testen en wij controleren uitvoerig nieuwe content die wij opnemen, maar wij kunnen niet voor 100% instaan voor de kwaliteit van de gedownloade producten en eventuele negatieve consequenties die voortvloeien uit het gebruik ervan. De downloads zijn dus voor eigen risico (omwille van [1]).

Het gebruik en kennisnemen van deze site impliceert het akkoord gaan met deze disclaimer.

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor het downloaden en gebruiken van content, het opvolgen van tips en enige andere beslissingen die zij nemen naar aanleiding van deze disclaimer en informatie op deze site. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies van gegevens of andere negatieve consequenties die ontstaan door gebruikmaking van content op deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan content van STEVIG en de hieraan websites.

Alle rechten voorbehouden.