Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Foto corona

Actuele informatie over coronavirus

STEVIG neemt voorzorgsmaatregelen om besmetting van cliënten en/of medewerkers met het coronavirus te voorkomen. Medewerkers zijn geïnformeerd over deze preventieve instructies.

Nu het virus ook in Nederland de kop op heeft gestoken, vinden STEVIG en Dichterbij het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen. Medewerkers van STEVIG houden zich altijd aan de hygiënerichtlijnen. Deze zijn nogmaals extra onder de aandacht gebracht. Op de speciale pagina www.dichterbij.nl/coronavirus wordt aanvullende informatie gegeven, die dagelijks wordt ververst. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, kun je zelf ook maatregelen treffen. Was regelmatig je handen. Doe dat minimaal 20 seconden met zeep. Droog af met papieren handdoekjes. Is handen wassen lastig? Gebruik dan desinfecterende handmiddelen (handalcohol). Hoest en nies in de binnenkant van je ellebogen en gebruik papieren zakdoekjes.

Meer informatie

Op de speciale pagina www.dichterbij.nl/coronavirus worden actuele ontwikkelingen bijgehouden. Voor meer informatie over het coronavirus kijk op de website van het RIVM.

Voor actuele ontwikkeling houdt de NOS-site in de gaten. Ook op de website van de VGN staan ontwikkelingen.

Vragen

Heb je toch nog vragen specifiek voor STEVIG? Neem dan contact met ons op via info@dichterbij.nl of 088-7540000.